Nincs miből innunk!


Sok minden belefért ebbe a négy szép napba. Munka, kertészkedés, ajtófelújítás, séta a kiserdőben a kutyákkal, séta a taksonyi Dunaparton édes kettesben (miután lányunkat leszállítottuk a barátnőjéékhez és fiunk vonatra szállt, hogy minitáborba menjen). Jóbarát köszöntése jótársaságban jó hangulatban. És vasárnap este még egy különleges koncert is gitár és harmonikazenekarral.
Sok minden belefért ebbe a négy szép napba. A poharainkba pl kerámiát töltöttem. A családom kárára rohamos tempóban fogyasztom a poharakat, így már alig maradt számukra használható pohár. Még szerencse, hogy vannak sk bögréink, így még sincs igazi vészhelyzet és nem a tenyerünkből iszunk. Új szenvedélyemnek poharak és üvegvázák esnek áldozatul, és hamarosan kénytelen leszek beszerző útra menni s felderíteni, hol lehet igazán szép formájú üvegeket venni. Ha tudtok ilyenről, szóljatok!

Megjegyzések

  1. Mit jelent a szép forma? Kvázi búraként használod a poharakat? Lehet régi pohár is, vagy csak új, és hibátlan fényű? Vastag vagy vékony? Sok egyforma vagy különböző? Több kérdésem nincs.

    VálaszTörlés
  2. Végül is bármilyen :-)Nem talpas, nem metszett, nem mintás, nem füles. Különben, amúgy Gombóc Artúrosan, lehet kicsi, nagy, vékony falú, vastagfalú, kerekedő, egyenes, hasas, csonkakúp

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ár érték(mármint forma) arányban biztos, hogy vezet a képen is látható IKEÁs, de majd körülnézek erre arra ilyen szemmel is. Érdekes lesz lefelé fordítva szemrevételezni a poharakat!

      Törlés

Megjegyzés küldése